Life’s a bitch and then you die

Nu ik definitief gedaan heb met m’n vakantiejob en het weer niet meer subtropisch is, is het vakantiegevoel ver te zoeken.

Gisteren heb ik het grootste deel van de dag zonder elektriciteit gezeten. Den Ebes (or whatever) had namelijk de oude bovengrondse elektriciteitsleidingen afgesloten ‘in de veronderstelling dat daar toch niemand meer op zat’. Well, guess again! De halve straat was er nog op aangesloten!
Om half twaalf zijn ze hier met hun gerief toegestuikt en tegen drie uur waren we aangesloten op de ondergrondse nieuwe leiding en hadden we terug elektriciteit.
Dankjewel meneer met het lange haar en de flashy gele broek!

Eergisteren is Thom met Nestorrie naar de dierenarts geweest. Het beestje had al een eindje last van zijn poot (hij zakte er nogal veel door) en sinds een dag of twee stond zijn ene teentje nogal heel erg dik. Go see the doctor dus.
Diagnose: kanker. Waarschijnlijk longkanker. Aan zijn poot? Dat blijkt er een gevolg van te zijn. Over een tweetal weken moeten we nog eens terug om een foto te laten maken en intussen krijgt onze trouwe viervoeter pijnstillers.
Lang heeft hij trouwens ook niet meer te leven: een maand of drie, misschien vier. We moeten dus niet verschieten als hij ineens dood zal liggen.

Tegenslag komt precies met camionvrachten tegelijk. Ik zit alweer een week aan de antibiotica. Waarschijnlijk weer een infectie aan de urinewegen/nieren.. De infectie is volgens de dokter al aan het wegtrekken, maar ik ben nog zo slap als een slappeling (jeeej, goe bezig E.) en met een bloeddruk van 8,5 over 6 is dat natuurlijk niet verwonderlijk. Bloeddrukverhogende pillekes erbij dus ook, maar na drie dagen hebben die nog bitter weinig effect heb ik den indruk.

Vanmorgen opgestaan met dikke ogen, ben al heel de morgen aan ’t bleiten. Niet door alle miserie (neen, al zou het ook gekunnen hebben), maar omdat m’n oogjes dus pieken gelik zot. Papa zou zeggen dat ik ‘e koede ip men ogen’ heb.

O ja, tussendoor zit ik vooral aan m’n bureau. Herexamens here I come!

.. of zo..

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s