>Gewonnen

>Vorige week was het m’n geluksweek denk ik. In één week tijd mocht ik twee keer gratis naar de film, naar het filmfestival van Gent.

Via Cutting Edge mocht ik de woensdag naar “Metal, a headbanger’s journey” in de Decascoop en zaterdag naar “Shortbus” in het Capitole en de afterparty ‘PopLife‘ in de Vooruit.

In de Vooruit ben ik niet geraakt, maar beide films (hoewel ze natuurlijk aan geen kanten op elkaar lijken) waren wel echt goed!

Ik ben geen metal-fan, maar toch vond ik de documentaire over metal en metalheads en metalbands en black metal en glam metal en de duivelsnoot wel interessant. Na de film was ik zowaar helemaal in metal-sfeer, ik kon helaas niets in mijn muziekcollectie terugvinden.

Over ‘Shortbus‘ had ik gehoord dat het een schandaalflim was in Cannes en dat het een halve pornofilm was, maar hoewel er inderdaad veel en expliciete seks in voorkomt, was het toch ook een grappige en bij momenten zelfs trieste film. I liked it. En Freddy ook.

Meer volledige, interessantere en vooral professionelere reviews vind je vanzelfsprekend op CuttingEdge. Je weet wel, die megagoeie site waar ik mijn ticketjes gewonnen had.

Advertenties

3 gedachtes over “>Gewonnen

  1. >En je vergeet dan nog je “prijs” dat je bij mij gewonnen hebt, ik weet alleen niet meer goed waarom je die “prijs” gewonnen hebt :s Ik weet alleen nog wat de prijs was …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s