>Dat heet dan gelukkig zijn

>Het leven raast voorbij als een sneltrein, geen tijd voor tussenstops/rustpauzes. Geen tijd om even halt te houden en alles te overschouwen. Geen tijd om te denken en zorgen te maken.

En zo hebben we het graag.

De stage is nog steeds fantastisch, dat weten we intussen al, dus daar ga ik niet te veel woorden aan vuil maken (hoewel ik een belastingcontrole heb mogen meemaken én achteraf de commentaar: “ik ben vreed content van je!” heb mogen ontvangen!). Volgende week komt m’n stagelector ook op bezoek, dus de verslagen beginnen ook af te raken. De weekverslagen that is, want het ‘grote’ verslag staat nog niet echt op punt.

Het eindwerk is hel. Gisteren belde onze hollander af voor de afspraak van vandaag, dus daar staan we nog een beetje even ver als vorige week. Nergens dus. Maar het komt in orde, we vertrouwen erop.

Other things that happened: feestjes, gezelligheid en amusement. 70 80 90-fuif, avondjes onnozel doen in de ksabar, hilarische Gtalk-gesprekken (jawel, msn heb ik afgezworen), vuurwerk op de opening van de meifoor, suikerspin, Duvels (blonde!) op een terrasje, geslaagde missies in de Vuurmolen en alle mooie dingen die daaruit voortvloeien, communiefeest van m’n nichtje, voetbaltornooien in de zon (en halfblote mannenlijven) samengegaan met cathing up met vriendinnetjes, ..

That’s life. Het leven zoals het is. En het leven zoals het zou moeten zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s